Hoornaar

Kleinschalig nieuwbouwproject met 4 woningen waarvan 2 levensloopbestendig succesvol verkocht!

Maak kennis met dit kleinschalige project Het Eiland van Hoornaar! Een prachtig project wat bestaat uit vier hoogwaardige en unieke koopwoningen in het hoger segment, voorzien van een bijzonder uiterlijk. Stoer en industrieel en gelegen aan het water!

Het Eiland van Hoornaar is een besloten terrein met een gemeenschappelijk terrein van ca. 442 m2. Je bent hier letterlijk ‘baas op eigen land’. Op het eiland, grenzend aan het riviertje de Kromme Giessen, worden de vier woningen gerealiseerd. De woningen kunnen desgewenst levensloopbestendig gemaakt worden.

Nog een enorm pluspunt van het project is dat de woningen allemaal worden voorzien van een eigen, verwarmde garage. Helemaal uniek is dat de garages toegankelijk zijn voor het stallen van een camper.

Zie jij jezelf hier al wonen?

De woningen met een woonoppervlak van wel 145 m2 GBO zijn energiezuinig en worden gasloos opgeleverd waarmee ze klaar zijn voor een duurzame toekomst. Daarom zijn de woningen voorzien van een warmtepomp en zonnecollectoren. Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping. De woningen staan op riante percelen van 226 m2 tot wel 633 m2.

Woningtype Libelle (type A)

Wil je een extra brede en verrassende hoekwoning met royale tuin aan het water? Dan is type LIBELLE jouw woning! De tuinen zijn heerlijk breed, grenzen aan het water en beschikken over een vrij uitzicht. Ook een groot pluspunt van deze woningen zijn de fijne raampartijen aan de zijgevel.

Deze energiezuinige hoekwoning biedt je veel leefruimte. Met de open keukenruimte heeft de woonkamer extra indelingsvrijheid en je haalt hier echt het buitengevoel naar binnen door de openslaande deuren open te zetten.

Op de 1e verdieping zijn standaard drie (slaap)kamers. Heb je liever twee grotere (slaap)kamers? Dat kan! De badkamer is ruim en je vindt er nog een separaat toilet. Op de 2e verdieping vind je een praktische bergzolder.

De garage is uitgerust met een zolder, elektra + water en van dubbele deuren zodat je de camper erin kunt plaatsen. Voor en achter de garages beschik je nog over eigen grond.

Woningtype Vuurvliegje (type B)

Kom thuis in type VUURVLIEGJE. In deze woning ben je klaar voor de toekomst!

Deze extra brede toekomstgerichte woning heeft standaard een brede woonkamer met open keuken op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn standaard drie (slaap)kamers, een ruime badkamer en separaat toilet. Wil je klaar zijn voor de toekomst? Kies dan voor de indelingsvariant met de slaapkamer en badkamer op de begane grond. Deze kamer is ook ideaal als studeer- en/of werkkamer.

De garage is uitgerust met een zolder, elektra + water en dubbele deuren zodat je de camper erin kunt plaatsen. Voor en achter de garages beschik je nog over eigen grond. Wil je de vrijheid van een ruime woning, maar wel het comfort van meer gelijkvloers wonen, dan is jouw toekomst in VUURVLIEGJE!

Bereikbaarheid

Hoornaar is een gezellig dorp in de gemeente Molenlanden, gelegen in de provincie Zuid-Holland. Omringd door een karakteristiek polderlandschap met veel natuurschoon. Dit maakt ook dat je hier veel mooie wandel,- en fietsroutes aantreft.

Daarnaast wordt Hoornaar omringd door prachtige watergebieden. Zo vind je veel mooie vaarroutes op rivieren de Giessen en de Linge. Wonen in Hoornaar betekent vooral buiten wonen. Geniet van een fietstocht naar de omliggende gemeenten of neem vanaf de zwemsteiger aan de Kromme Giessen een duik in natuurwater. Het is allemaal in de buurt.