Waterrijk

Nieuwbouwproject met 6 twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning succesvol verkocht!

In nieuwbouwproject Waterrijk Wonen worden 7 toekomstgerichte woningen gerealiseerd. 6 ruime twee-onder-een-kap woningen (dwarskap en langskap) en 1 vrijstaande woning.

De 7 nieuwe woningen worden gebouwd in de ruim opgezette nieuwbouwwijk Nuova Venezia. De omgeving is gezellig en omringd door water en prachtige natuurgebieden. Het water en de statige laan die door de wijk slingert geeft karakter aan de gehele wijk. De straten zijn breed opgezet met aan de randen losse bebouwing. Dit geeft direct een gevoel van ruimte.

De woningen krijgen dezelfde uitstraling als de woningen in de bestaande wijk Nuova Venezia. Uiteraard zijn ze voorzien van de huidige technieken en voldoen ze aan de nu geldende wet- en regelgeving. De woningen worden namelijk volledig gasloos gebouwd en hebben een zogenaamde lucht-waterwarmtepomp, waardoor je energiezuinig kunt verwarmen met lucht.

De woningen zijn ook standaard al voorzien van een ingedeelde zolder en hebben een extra ruime woonkamer. Een uitbouw is niet meer nodig.

Woningtype V (Vrijstaand) | bouwnummer 86

Deze vrijstaande woning trekt direct de aandacht, het is een pareltje in de wijk. De royale woning is ruim opgezet en heeft een tuin aan alle zijden. Het kavel is diep en aan twee zijden is het omsloten door water. De woning is standaard voorzien van een uitbouw, tuinkamer en geïsoleerde garage.

Woningtype TL (Langskap) | bouwnummers 87, 89 en 91

In deze 2-onder-1-kap woning ervaart u elke dag een vakantiegevoel. Bouwnummer 87 en 91 hebben een royale achtertuin die direct aan het water grenst. U heeft de mogelijkheid om een vlonder te maken aan het water, zodat u in de zomer kunt genieten van de zon aan het water en in de winter misschien wel kunt schaatsen. Dat wordt genieten!

Woningtype TD (Dwarskap) | bouwnummers 88, 90 en 92

Bent u op zoek naar een bijzondere woning? Dan past deze 2-onder-1- kap woning woningtype TD bij u. Woningtype TD heeft een dwarskap. Deze prachtige 2-onder-1-kap woning is luxe en ruim ingedeeld. Alle drie de bouwnummers zijn anders, hierdoor komt er een grote variëteit van woningen in het plan er is voor iedereen wel wat wils!