De Compagnie

26 appartementen succesvol verkocht!

WONINGAANBOD

De Compagnie is een appartementengebouw in Nieuw-Lekkerland, in de wijk Nuova Venezia. Alle straten rondom de wijk hebben de namen van verschillende soorten scheepstypes: de Barkstraat, de Klipperstraat, de Boeierstraat etc. Dat was dan ook de inspiratie voor de naam van het appartementengebouw ‘De Compagnie’.

De namen van de verschillende woningtypes hebben allemaal een naam van een scheepstype gekregen: de AAK, de BARK, de CONTENDER, de DRAAK en de EIKER. Zo past de wijk in Nieuw-Lekkerland, het gebouw in de wijk en de woningtypes in het gebouw.

Naast de ruime, lichte, centrale hal bevinden zich de bergingen. Ieder appartement heeft 1 berging. In de ontvangstruimte vindt u de postbussen, de lift, het trappenhuis en de vluchttrap.

De appartementen zijn allemaal op het water en het uitzicht georiënteerd en zijn gelegen achter de centrale hal en op de bovenliggende verdiepingen. Op deze pagina zijn de verschillende woningtypes per verdieping aangegeven zodat u duidelijk de ligging kunt zien. De woningen van type A, B en C (AAK, BARK en CONTENDER) liggen recht boven elkaar. Er is ook een gespiegelde variant aanwezig. Op de bovenste verdieping bevinden zich 2 topappartementen, namelijk type E (EIKER) en tweemaal een dakappartement type D (DRAAK).

WONINGTYPES

De woningtypes zijn:

  • Appartement type A, 88 m² GBO. Dit 3-kamerappartement heeft een ruime woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar het terras (ca. 8,9 m²). Twee slaapkamers van resp. 16 en 6 m². De badkamer is standaard voorzien van sanitair en tegelwerk.
  • Appartement type B: 91 m² GBO. Bij type B ligt het terras in het verlengde van de woonkamer. Even de openslaande deuren open en de woonkamer en het terras worden samen één grote ruimte, uitkijkend over het water. Door deze openslaande deuren en de grote ramen in de gevel heeft u veel lichtval in de woonkamer. (terras ca. 12,6 m²). Twee slaapkamers van resp. 15 en 10 m². De badkamer is standaard voorzien van sanitair en tegelwerk.
  • Appartement type C: 76 m² GBO. Type C is ontworpen met een mooie langwerpige woonkamer en keukenruimte, met in het midden de ideale plek voor een eettafel. U heeft een terras uitkijkend over het water en bereikbaar via openslaande deuren. Door deze openslaande deuren en de grote ramen in de gevel heeft u veel lichtval in de woonkamer. (terras ca. 7,2 m²). Twee slaapkamers van resp. 15 en 7 m². De badkamer is standaard voorzien van sanitair en tegelwerk.
  • Dakappartement type D: 94 m² GBO. Als u echt kiest voor exclusiviteit, dan gaat u voor het dakappartement. Deze woning is niet alleen uniek door zijn omvang en indeling, maar vooral ook door de ligging. Want dit dakappartement heeft wel twee buitenruimtes (21,2 m² en 8,9 m²)!
  • Type D heeft twee slaapkamers en een badkamer incl. sanitair en tegelwerk.
  • Topappartement type E: 122 m² GBO. Hier krijgt u de kans om uw woonwensen werkelijkheid te maken. Een gevel met grote raampartijen en wel twee ruime terrassen. Een prachtige indeling: een ruime gelijkvloerse woning met een ruime woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot uw privé buitenruimte (11,9 m²2). Type E heeft ruimte voor twee ruime (slaap)kamers. Een grote hoofdslaapkamer (ca. 21 m²) met terras (ca. 7,2 m²) en een 2e (slaap)kamer (ca. 14 m²). De badkamer is standaard voorzien van sanitair en tegelwerk.