Het eiland van Hoornaar - 4 hoogwaardige en unieke koopwoningen in het hogere segment.

Landelijk wonen aan het water: stil en vrij, omringd door het riviertje de Kromme Giessen met om de hoek polders, molens en prachtige oude boerderijen. Waar zijn dit soort plekken nog te vinden?

Midden in het centrum van het dorp Hoornaar, direct tegen de uitgestrekte polder aan, kun je wonen op het Eiland van Hoornaar. Het door water en weilanden omgeven eiland bevat 4 unieke koopwoningen in het hogere segment met een bijzonder uiterlijk. Om de woningen een stoer en industrieel uiterlijk te geven, heeft de architect ze ontworpen met een houten spantconstructie met daarop een strakke dakpan. De buitengevels zijn gemetseld met een mooie baksteen. De dakkapellen en entree zijn uitgevoerd in een felsnaad systeem van zink. De woningen kunnen desgewenst levensloopbestendig gemaakt worden.

Het Eiland van Hoornaar is een besloten terrein van in totaal 624 m2. Hier ben je gezamenlijk de burgemeester van het eiland. De woningen hebben een zeer brede beuk, en zijn daardoor bijzonder ruim. Het woonoppervlak is wel 140 m2 GBO! Alle woningen beschikken over een royaal perceel van 214 m2 tot wel 587 m2. De woningen zijn energiezuinig en worden gasloos opgeleverd waarmee ze klaar zijn voor een duurzame toekomst. Daarom zijn de woningen voorzien van een warmtepomp en zonnecollectoren. Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming.

Wil je meer informatie over dit project? Klik dan hier

Heb je belangstelling voor dit mooie nieuwbouwproject in Hoornaar en wil je op de hoogte worden gehouden van wanneer de verkoop start? Schrijf je dan hier in!