Waterrijk Wonen te Nieuw-Lekkerland

Waterrijk wonen in de nieuwbouwwijk Nuova Venezia

In de nieuwbouwwijk Nuova Venezia in Nieuw-Lekkerland worden zes ruime twee-onder-een kap woningen en een vrijstaande woning gebouwd. De omgeving is gezellig en omringd door water en prachtige natuurgebieden. Het water en de statige laan die door de wijk slingert geeft karakter aan de gehele wijk. De straten zijn breed opgezet met aan de randen losse bebouwing. Dit geeft direct een gevoel van ruimte.

Wonen in Nieuw-Lekkerland betekent wonen in een vriendelijke dorpse sfeer met alle gemakken bij de hand. Het is een dorp vol historie, cultuur en woongenot. Waterrijk Wonen is een natuurlijke kleinschalige woonomgeving met royale woningen met een rijkelijke architectuur.

De 7 toekomstgerichte woningen in Nieuw-Lekkerland

Kom waterrijk wonen! 6 ruime toekomstgerichte twee-onder-een-kap woningen en 1 vrijstaande woning.

De woningen krijgen dezelfde uitstraling als de woningen in de bestaande wijk Nuova Venezia. Uiteraard zijn ze voorzien van de huidige technieken en voldoen ze aan de nu geldende wet- en regelgeving. De woningen worden namelijk volledig gasloos gebouwd en hebben een zogenaamde luchtwarmtepomp, waardoor je energiezuinig kunt verwarmen met lucht.

Belangstelling?

Binnenkort start de verkoop van deze bijzondere woningen in Nieuw-Lekkerland. Klik op deze link en laat uw gegevens achter en wij stellen u op de hoogte van het woningaanbod en de start verkoop! Hartelijk dank voor uw interesse.