Den Dijck Alblasserdam – 13 appartementen en 18 riante villa’s

Bijzonder wonen aan de Noord

Aan de oever van rivier De Noord slingert het dijklint door het landschap. Op deze plek verrijst een aantrekkelijke woonwijk die van alle hedendaagse gemakken is voorzien. De architectuur is strak en eigentijds, maar met een duidelijke knipoog naar traditionele details. Hier woon je midden tussen het water en het groen, terwijl het centrum van Alblasserdam dichtbij is.

Appartementen – Op den Dijck
Op den Dijck biedt straks plaats aan dertien levensloopbestendige duurzame appartementen, met een uniek uitzicht over De Noord. De samenstelling van de appartementen is divers, de gebruiksoppervlakten variëren van 60 tot bijna 120 m2! Kijk voor meer informatie over de appartementen op www.dendijck.nl.

Villa’s – Aan den Dijck

De villa’s in Aan den Dijck zijn gesitueerd in besloten hof met een gemeenschappelijke groene binnenplaats met bomen waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen in een fijne omgeving. Aan de achterzijde van de woningen genieten bewoners van optimale privacy en een riante tuin met uitzicht op het groen. Kijk voor meer informatie over de villa’s op www.dendijck.nl

Heeft u interesse in dit project? U kunt zich inschrijven op www.dendijck.nl. Wij houden u dan op de hoogte van de voortgang en wanneer de verkoop start.