Waterrijk wonen - Maak kennis met Waterhoven

Het vrije buitenleven, maar toch ook dichtbij belangrijke voorzieningen. Dat is waterrijk wonen in Waterhoven. Het is een populaire wijk met veel vrijstaande woningen en luxe villa’s. Duurzame en energiezuinige woningen, brede wegen, veel groen en grenzend aan rivier de Alblas. Waterhoven is een kindvriendelijke buurt, waar de geliefde jaren 30-bouwstijl het straatbeeld bepaalt. Er is voldoende parkeerplek voor uzelf en voor gasten.

Project Waterhoven

Net buiten de drukke ring van Rotterdam ligt het gezellige dorp Alblasserdam. Hier ontvlucht u het drukke stadsleven en geniet u van de uitgestrekte polders, het overweldigende natuurschoon, culinaire restaurants en cultureel erfgoed. De vele fiets- en wandelpaden leiden naar prachtige plekjes, zoals de bekende molens van Kinderdijk en de rivier de Lek.

Alblasserdam ligt direct aan de A15. Gezellig borrelen in het authentieke centrum van Dordrecht? Of een afspraak in het centrum van Rotterdam? Met de auto bereikt u deze steden in minder dan twintig minuten. Heeft u schoolgaande kinderen? Er is een directe (water)busverbinding met de binnensteden van Rotterdam en Dordrecht. Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u Alblasserdam niet te verlaten, want winkelcentrum Makado is op fietsafstand.

Gaat u graag het water op? Verschillende kavels hebben een eigen aanlegplek aan de Alblas. Er is veel recreatievaart op de Alblas. Een bruisende plek om verliefd op te worden.

Kijkt u er naar uit om waterrijk te wonen? Bewonder de 28 schitterende woningen en kies het unieke plekje waar u zichzelf ziet wonen. Dromen zijn er immers om uit te laten komen!

Voor aanmelding en alle recente informatie verwijzen wij u door naar www.waterhoven.nl

Meer informatie