Waterrijk wonen - Maak kennis met Waterhoven

28 woningen, waarvan 20 twee-onder-een-kapwoningen, 6 vrijstaande woningen en 2 bungalows succesvol verkocht!

Het vrije buitenleven, maar toch ook dichtbij belangrijke voorzieningen. Dat is waterrijk wonen in Waterhoven. Het is een populaire wijk met veel vrijstaande woningen en luxe villa’s. Duurzame en energiezuinige woningen, brede wegen, veel groen en grenzend aan rivier de Alblas. Waterhoven is een kindvriendelijke buurt, waar de geliefde jaren 30-bouwstijl het straatbeeld bepaalt. Er is voldoende parkeerplek voor jouwzelf en voor gasten.

Project Waterhoven

Net buiten de drukke ring van Rotterdam ligt het gezellige dorp Alblasserdam. Hier ontvlucht je het drukke stadsleven en geniet je van de uitgestrekte polders, het overweldigende natuurschoon, culinaire restaurants en cultureel erfgoed. De vele fiets- en wandelpaden leiden naar prachtige plekjes, zoals de bekende molens van Kinderdijk en de rivier de Lek.

Alblasserdam ligt direct aan de A15. Gezellig borrelen in het authentieke centrum van Dordrecht? Of een afspraak in het centrum van Rotterdam? Met de auto bereik je deze steden in minder dan twintig minuten. Heb je schoolgaande kinderen? Er is een directe (water)busverbinding met de binnensteden van Rotterdam en Dordrecht. Voor de dagelijkse boodschappen hoef je Alblasserdam niet te verlaten, want winkelcentrum Makado is op fietsafstand.

Ga je graag het water op? Verschillende kavels hebben de mogelijkheid voor een eigen aanlegplek aan de Alblas. Er is veel recreatievaart op de Alblas. Een bruisende plek om verliefd op te worden.

Kijk je er naar uit om waterrijk te wonen? Bewonder de 28 schitterende woningen en kies het unieke plekje waar je jezelf ziet wonen. Dromen zijn er immers om uit te laten komen!

Voor aanmelding en alle recente informatie verwijzen wij je door naar www.waterhoven.nl

Meer informatie

Bekijk hier de film van project Waterhoven