Steef! Makelaars
Steef! Makelaars

Snel zoeken

Ontmoet ons team

     Bram Muilwijk

Bram Muilwijk

Register Makelaar Taxateur

Terug op het nest! Van 2013 tot 2019 heb ik met veel plezier bij Steef! Makelaars gewerkt. Als jonkie kwam ik via Stephan in aanraking met dit mooie vak en heeft het mij niet meer los gelaten. In die periode heb ik mijn opleiding tot Makelaar en Taxateur gevolgd en mocht ik aan de basis staan van vele leuke transacties in en rond Alblasserdam.

Tussen 2019 en 2023 heb ik de makelaardij verlaten en ben ik werkzaam geweest bij een ander commercieel bedrijf. Dan kom je er pas echt achter wat je mist!

Samen met de bewoners van de vele woningen een uitgestippeld plan bedenken en uitvoeren om een van de grootste stappen in het leven te zetten is mijn passie! Samen achteraf terugblikken en vaststellen dat deze impactvolle periode soepel is verlopen maakt het drinken van een glaasje wijn nog leuker.

Gelukkig kwamen we elkaar weer tegen en ben ik vanaf 1 maart 2023 weer onderdeel van het team, samen met mijn leuke collega’s!  Naast mijn toffe job ben ik vaak te vinden op het voetbalveld, geniet ik van mooie momenten met mijn familie en vrienden en rijd ik nog weleens een rondje op de motor.

Mag ik u ook helpen met de aan- of verkoop van uw woning? Ik ontmoet u graag!

Word fan van Steef! en blijf op de hoogte!

x

Wat is mijn huis waard?

Klik hier voor een gratis waardebepaling!