Snel zoeken

Kijkers vertellen

De kijkers beoordelen ons met een gemidddelde van 8,7. Dit is het gemiddelde cijfer uit 127 beoordelingen.

Funda beoordelingen

Anoniem
8

Het was een erg prettig gesprek op een natuurlijke manier. Er werd bruikbare info vooraf en tijdens de bezichtiging gegeven en ook de procedure na bezichtiging was helder verwoord.

Anoniem
8

Een fijne eerlijke makelaar. Rustig en betrokken, alles bij elkaar een goede indruk!

Anoniem
8

Oprecht, eerlijk en niet mooier maken dan het is.

Anoniem
9

Ondanks de Corona tijd deed de makelaar het erg goed. Ze is leuk/spontaan en had de juiste kennis. Helaas is ons “droom” huisje wel aan ons voorbij gegaan maar desalniettemin blijven wij doorzoeken bij Steef Makelaars.

Rene Kars
9

De uitleg in de woningen was goed en ontspannen De verwerking van alle zaken in deze tijd zijn goed onder controle en geven een gemoedelijk gevoel.

Anoniem
9

Fijn dat er ruim de tijd werd genomen om ons het huis te laten zien. Het voelde ook prettig dat de makelaar aan het begin van de bezichtiging naar onze wensen vroeg en met ons kennis maakte.

Dorine Buijk
10

Janette is een fijn persoon om contact mee te hebben. Ze weet veel over het huis, de omgeving en het helpt dat ze wat ervaring van de buurt deelde om ons een beter beeld van de omgeving te geven. Wij zijn niet over gegaan tot het doen van een bod. Janette had daar begrip voor en dat was erg fijn! Verder is de informatie in de brochure die van te voren gedeeld wordt enorm fijn! Je kan je helemaal op de bezichtiging voorbereiden en hoef je eigenlijk alleen maar goed rond te kijken en luisteren naar wat de makelaar te zeggen heeft. Lang verhaal kort: een super ervaring!

Anoniem
8

Het was een fijne ervaring, met een makelaar die ons op ons gemak stelde ookal vonden wij de woning niks.

Anoniem
9

Ook info betreft de omgeving/naaste bewoners is ook belangrijk om mee te geven aan de eventuele kopers. Dat heeft Janette hier heel goed nagevraagd/uitgezocht.

Anoniem
9

Prima

Arjan Dekker
8

Ik vond de makelaar(ster) Heel prettig overkomen! Eerlijk, enthousiast en de nodige kennis hebben. Ik heb een prettige bezichtiging gehad.

Anoniem
9

De makelaar wist ons veel te vertellen over het huis en gaf ons handige tips over het bieden!

Anoniem
10

De bezichtiging verliep goed (met in acht neming van voorzorgsmaatregelen door beiden).

Anoniem
9

Was een prettige bezichtiging, geeft de koper ook de ruimte en tips in het maken van de beslissing.

Kees-Jan Hooglander
9

Steef! maakt alles persoonlijk, korte lijntjes, snelle reacties en is zich bewust van de markt en wat er speelt. Kennis en kunde zijn aanwezig en daar weten ze goed mee om te gaan en vandaar uit advies te geven. Ze gebruiken social media op een goede en slimme manier in deze tijd. Ga zo door! Kees-Jan en Wendy

Anoniem
8

Nvt

John van Homoet
9

We zijn heel deskundig en heel vriendelijk door de woning rondgeleid. Ook de service, bemiddeling en adviezen naderhand waren prima. Naar onze mening een hele vriendelijke en deskundige makelaar.

Maurice van der Hoorn
9

Een fijne makelaar die je goed informeert en een leuk persoonlijk contact

Anoniem
10

De bezichtiging ging op een enthousiaste en spontane manier! We kregen fijne informatie over het huis.

Joke Wijnbelt
9

Goede uitleg vriendelijk

Anoniem
10

Ik miste op de brochure alleen de foto van het toilet en wasruimte beneden. Steef kijkt heel goed naar de wensen van de kopers, maakt ze daar ook extra bewust van bij het zoeken naar een woning en de uiteindelijke bezichtiging. En neemt de verkopers ook mee in de beslissing van de koper. Niet alleen in zakelijk opzicht maar ook telt het gevoel van beide partijen hierbij.

Sarah Spijkstra
10

Het was een fijne bezichtiging. Lekker toegankelijk. Makelaar vertelde wat ze moest vertellen en stelde ons op ons gemak.

Laura van Aken
10

Ga vooral zo door! Het is tot nu toe heel goed/ leuk samenwerken met jullie!

Anoniem
10

Geen op- of aanmerkingen, alles was keurig geregeld en een zeer prettige samenwerking.

Anoniem
8

Vriendelijkheid en eerlijkheid van de makelaar.

W.van DrielAnoniem
8

We hebben een goede voorlichting gekregen Ze was heel open en deskundig Fijne toelichting

Pascal Bieleveld
9

bedankt voor de goede service!

Anoniem
6

Geef een meer reeel beeld van de woning. De informatie vooraf was te mooi en niet volledig. De bouwkundige staat van de woning was onvoldoende en daar kom je achter als je de woning bezichtigt. Over de makelaar niets te klagen. Begrijpelijk was zij de verkoper niet afvalt maar je wilt je volgens mij niet prettig als je weet wat eraan de hand is maar het niet vermeld is

Anoniem
8

Het enthousiasme en de eerlijkheid waren erg prettig tijdens de bezichtiging.

Anoniem
10

Het is fijn dat je de tijd neemt voor de bezichtiging. Terug komt op vragen en een duidelijk, leuk verhaal heb bij het huis.

Anoniem
8

Gezellig medewerkers

Anoniem
9

Ga door met uw transparante werkwijze! Complimenten daarvoor

Anoniem
7

De makelaar is kundig en vriendelijk, fijn om mee samen te werken.

Anoniem
7

Goed

Monique Alblas
9

Wij vonden het een fijne bezichting, hebben veel informatie gekregen over het huis en de makelaar zelf kon er ook veel over vertellen. Geen ' zakelijke' sfeer, maar gewoon gezellig. Ook de dames op kantoor een en al vriendelijkheid, dus geen aan- of opmerkingen!

Ton Dekker
8

Alles was naar wens.

Niels Vogel
8

Hele fijne bezichtiging. Makelaar wist onze vragen duidelijk te beantwoorden. Daarnaast verliepen de vervolgstappen ook zeer voorspoedig. Wij zijn dus zeer te spreken over Steef Makelaars.

Mark Vroonland
9

Heb de bezichtiging als prettig ervaren, realistische, vriendelijke makelaar, zonder pusherig gedrag.

De heer van Mourik
10

Geen aanvullingen !

De heer Besemer
10

Wij hebben Bram nu een aantal keer bij een bezichtiging gehad en altijd als zeer prettig ervaren!

familie Nieuwelink
9

Sociaal, eerlijk en betrouwbaar

mevrouw Vonk
9

Prettige en ongedwongen manier van werken. Wij voelen ons daar zeer prettig bij. Linda en Rob

familie Nieuwelink
9

Open, vriendelijk, betrouwbare service

mevrouw Vonk
9

Prettige en ongedwongen manier van werken. Wij voelen ons daar zeer prettig bij. Linda en Rob

meneer Dorré
9

Zo vooral door blijven gaan 👍

Dominique de Korte
10

Leuke bezichtiging, goede informatie en denkt mee over eventuele herinrichting en mogelijkheden van het huis. Absolute aanrader!

Mark Vroonland
9

Heb de bezichtiging als prettig ervaren, realistische, vriendelijke makelaar, zonder pusherig gedrag.

De heer Hummel
8

Het was onze eerste bezichtiging in 12 jaar en we zijn erg tevreden over de relaxte sfeer en duidelijkheid bij de bezichtiging! We hebben geen bod gedaan want het ging ons allemaal te snel, maar ik kan steef zekerr aanbevelen .

De heer van Muijlwijk
8

Wij hebben een bezichtiging gedaan aan de Resedastraat 70 te Ablasserdam met Janette. Was erg fijn, Janette kon veel vertellen en het was duidelijk. We kregen de ruimte om rustig te kijken, en waar nodig konden we vragen stellen. Is erg goed bevallen!

De heer de Jong
8

Ik heb het gewaardeerd dat de makelaar zo eerlijk was. Gewoon zeggen dat het hout op bepaalde plekken verrot was bijvoorbeeld. Dat geeft vertrouwen! Verder was de makelaar een vriendelijke dame. Het was ook fijn dat de makelaar vroeg wat ongeveer onze wensen zijn en vervolgens met tips kwam voor andere huizen die aan die voorwaarden voldoen. Bruikbare tips! Al met al een prettige bezichtiging gehad! (Wel jammer dat het te bekijken huis een slecht onderhouden bende was, maar daar kan de makelaar niks aan doen)

Word fan van Steef! en blijf op de hoogte!

WhatsApp Bel ons: 078-6991344