De nieuwe Plantagewerf

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN. WIJ ZIJN OVERROMPELD DOOR HET AANTAL REACTIES.

“11 koopappartementen in het centrum van Alblasserdam met alle dagelijkse voorzieningen om de hoek”

Op deze zeer sfeervolle locatie in het oude centrum van Alblasserdam, op de hoek van de Plantageweg en de Cornelis Smitstraat, wordt binnenkort het project ''De Nieuwe Plantagewerf'' gerealiseerd.

Een bijzonder appartementengebouw met een supermarkt en winkels op de begane grond. Wilt u heerlijk nieuw, duurzaam en comfortabel gelijkvloers wonen? Dan nodigen wij u van harte uit de appartementen in dit project te ontdekken. Hier woont u met alle voorzieningen en al het moois dat de gemeente Alblasserdam te bieden heeft binnen handbereik.

De 11 koopappartementen van de Nieuwe Plantagewerf bieden verrassend veel gemak en mogelijkheden. Met zes verschillende woningtypen, variërend van ruime driekamer tussen- en hoekappartementen tot een zeer ruim vierkamerappartement met extra dakterras, is er altijd een appartement dat aansluit op uw woonwensen.

Via een overdekte, gesloten entree betreed u de centrale hal. Dankzij een videofoonsysteem is vanuit het appartement te zien en te horen welke bezoekers er voor de ingang staan.

Zware boodschappen? Met de lift is dat geen probleem. Bovendien hebben alle appartement bewoners te alle tijden toegang tot het parkeerterrein van de supermarkt: lekker dicht bij huis parkeren dus. Ook beschikt elk appartement over een berging op de begane grond met een toegang aan de Cornelis Smitstraat of vanuit de centrale entree.

Dan het interieur. Hier woont u gelijkvloers in een appartement met aangenaam veel leefruimte en een balkon of dakterras. De woningen hebben een woonoppervlakte van 72 tot 145 vierkante meter. De appartementen hebben twee slaapkamers, het grootste appartement zelfs drie. De woonkamer grenst aan een open of halfopen keuken. Er is een luxe badkamer, apart toilet en een ruimte voor de wasmachine en droger. 

Alle appartementen zijn standaard voorzien van vloerverwarming in de woonkamer en keuken, waardoor hier geen radiatoren aanwezig zijn en deze ruimten optimaal ingedeeld kunnen worden. De badkamer en het toilet worden standaard voorzien van luxe sanitair van Villeroy&Boch en grootformaat tegelwerk. De opzet van het woongebouw, de indeling van de appartementen en de verschillen in gevels is zodanig dat alle appartementen wel iets unieks hebben ten opzichte van de andere appartementen.

Wellicht kent u Alblasserdam al. Bent u hier opgegroeid en wil u hier niet meer weg. Of komt u nog maar net in Alblasserdam kijken, maar bent u aangenaam verrast door de mooie en centrale ligging van het dorp. Ga er in ieder geval eens rustig voor zitten. Misschien zet u straks ook de stap naar een appartement op dit mooie plekje in Alblasserdam.

  • Vanaf € 199.500,- V.O.N.
  • Woonoppervlakte vanaf ca. 72 tot ca. 145 m2;
  • Vloerverwarming in de woonkamer en keuken;
  • Badkamer en toilet met sanitair van Villeroy & Boch
  • Start bouw medio oktober 2017 

 

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN.

 

     

 

 

 

 

 

Recent bekeken